Klantenkaart

Elke gast voelt zich graag speciaal en gewaardeerd. Wat is een betere manier om dat te doen dan met een beloningssysteem. Het werkt ook goed om terugkerende gasten te creëren.

Welke mogelijkheden heb je:

Alle freebies die worden uitgedeeld, moeten goed worden bedacht. Bereken de marges om precies te zien welk budget u voor deze incentives heeft. Lees ook wat meer over kostencalculaties.

 

Een klantenkaart is uiterst waardevol en bevat alles wat je nodig hebt, mits correct uitgevoerd. Laat klanten deze kaart aanvragen, zodat je ook gelijk de persoonlijke gegevens kunt achterhalen. Je kunt deze gebruiken voor marketingdoeleinden. Deze kaart kan kortingen aan de gast geven, variërend van een standaardpercentage tot een gratis item wanneer ze jouw bedrijf tijdens rustigere uren bezoeken.

Het komt zelden voor dat iemand een verjaardag alleen viert. Dus een klein item weggeven om een groepje binnen te halen is de moeite waard.

 

Persoonlijke opmerking:

De klantenkaart is zeker een item dat je wilt hebben. Het biedt zoveel mogelijkheden. Gerichte marketing gemakkelijk gemaakt. Het geeft de gast ook het gevoel deel uit te maken van iets veel groters. Ze behoren tot een speciale groep, allemaal verbonden door hetzelfde: jouw café, bar of restaurant.

Met alle technieken die we tegenwoordig hebben, is het implementeren van zo’n systeem snel, gemakkelijk en goedkoop.

 

Gastvrije groet,

 

 

Den The Man

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn