Top 25: Meest bijzondere concepten

sales technique bar restaurant upselling dentheman

Top 25: Meest bijzondere restaurantconcepten <3/5>

Als ‘Rona’ weer voorbij is, zijn er veel kansen op de markt, dat weet iedereen. Maar de asten verwachten wel kwaliteit en originaliteit. De meest succesvolle concepten zijn de concepten met een echte BELEVING, maar niet elke beleving is een succesformule…

Dus wat kan je doen? Allereerst wat inspiratie want de ‘Sky is the limit’. Sommigen zo uniek, dat ze inmiddels niet eens meer bestaan. Ik heb een lijst gemaakt van de 25 meest bijzondere restaurantconcepten ter wereld.

Ongetwijfeld heb jij ook een uniek verhaal van een bijzonder concept. Ik ben benieuwd!
Laat een reactie achter in de comments onderaan de pagina.

Deze serie wordt uitgebracht in 5 delen met het laatste deel op vrijdag 27 november 2020.

  1. Ctaste
    Amsterdam, Nederland
    Ervaar eten, drinken en goede gesprekken zoals nooit tevoren, door jouw zicht achter te laten bij de bar. Terwijl jij in het ultieme donker ervaart hoe het is om blind te zijn, wordt je geserveerd door blinde of slechtziende bediening.

 

  1. Ninja Dining – gesloten
    New York, Verenigde Staten
    Dit bijzondere thema-restaurant had al slechte reviews en hoge prijzen maar heft toch 15 jaar bestaan. Sinds het begin van de corona-crisis zijn zij gesloten. Dit bizarre concept had obers in ninja-kleding welke nunchuk- en ninja-trucs deden tussen het serveren door.

  2. Aurum – gesloten
    Singapore, China
    Een etentje in dit restaurant is best memorable. Dit ziekenhuis-thema begint bij de entrée in het mortuarium. Je zit in een volledig goudkleurige chirurgische ruimte met een rolstoel als zetel. Je eet aan de operatietafel en pakt je bestek uit de bak met chirurgische instrumenten.

 

  1. Forbes Island – gesloten
    San Francisco Bay, Verenigde Staten
    Een drijvend eiland met uitzicht op het roemruchte Alcatraz. Een unieke ervaring met Amerikaans patriotism door de onderwater zaal en bar.

 

  1. Rogo’s
    Yas Island, Abu Dhabi
    Ken je RollerCoaster Tycoon nog?
    Eten bij Rogo’s doet dit klassieke spel herleven. Je bested op een tablet en via wat looping en een spiraal komt het eten bij jou op tafel.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn