Top 25: Meest bijzondere concepten

hospitality bar restaurant gastvrijheid service bediening dentheman24

Top 25: Meest bijzondere restaurantconcepten <4/5>

Als ‘Rona’ weer voorbij is, zijn er veel kansen op de markt, dat weet iedereen. Maar de asten verwachten wel kwaliteit en originaliteit. De meest succesvolle concepten zijn de concepten met een echte BELEVING, maar niet elke beleving is een succesformule…

Dus wat kan je doen? Allereerst wat inspiratie want de ‘Sky is the limit’. Sommigen zo uniek, dat ze inmiddels niet eens meer bestaan. Ik heb een lijst gemaakt van de 25 meest bijzondere restaurantconcepten ter wereld.

Ongetwijfeld heb jij ook een uniek verhaal van een bijzonder concept. Ik ben benieuwd!
Laat een reactie achter in de comments onderaan de pagina.

Deze serie wordt uitgebracht in 5 delen met het laatste deel op vrijdag 27 november 2020.

  1. Het Gulle Gebaar
    Gelderhorst, Nederland
    Een restaurant welke de doofstomme bevolkingsgroep steunt. In dit restaurant kunnen bezoekers communiceren met de medewerkers in een doofvriendelijke omgeving.

 

  1. Norma’s
    New York City, New York
    De ‘Frittata’ is ontstaan in Italie, door overgebleven aardappelen, pasta en groentes van de dag ervoor te gebruiken in een omelette. Beetje een kliekjesgerecht dus. In dit restaurant eet je een bijzondere frittata, namelijk die van ongeveer € 1800,00. Je krijgt er dan wel kreeft en kaviaar bij…

  2. Eternity – gesloten
    Truskavets, Ukraïne
    De uitbaters van dit restaurant zijn uitvaartondernemers en zij zorgen voor een angstige eetervaring. Het restaurant is ontworpen als doodskist. Er zijn geen ramen en allerlei begrafenis- en crematieartikelen vormen het decor. Zelfs de menukaart is geinspireerd op de dood.

 

  1. The Disaster Café – gesloten
    Lloret de Mar, Spanje
    Heb jij het nodig a fen toe wakker te worden geschud? Dit concept is voor jou!
    Tijdens het eten worden aardbevingen met een 7.8 opde Schaal van Richter nagebootst.

  2. Devil Island Prison Restaurant  – gesloten
    Devil Island, China
    Heb jij weleens een maatijd gegeten in de bak? Het kan in dit restaurant. Bij binnenkomst krijg je een nummer, wordt er een fotootje gemaakt en je vingerafdrukken genomen. Het restaurant zelf lijkt op een gevangenis met metalen deuren, vloeren en tralies. Je dineert in een cel, geserveerd door bediening in een zwart-wit gestreepte gevangenisoutfit.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn