Bediening

In de bediening ben je jouw hele dienst bezig met multitasken. Het is een zware baan, zowel mentaal als fysiek.

Om jou te helpen heeft DenTheMan24 een aantal eenvoudige tips om de meest voorkomende situaties aan te pakken. Let goed op en jij kunt binnen de kortste keren aan de slag:

Als serveerster ben je verantwoordelijk voor het serveren van eten en drinken, maar op de eerste plek moet je zorgen voor je gasten en hun wensen.

Je hoeft niet nederig en onzichtbaar te zijn, neem initiatief. De momenten waarop je het gevoel hebt dat de dag nooit zal eindigen … Draai dat om en vanaf nu bepaal jij hoe je shift zal verlopen. Bedenk wat jij kunt doen om de gast te helpen en ga er voor. Altijd de gast 1 stap voor zijn, aangezien jij de leiding hebt!

Op een gegeven moment voel je je misschien overweldigd. Je kan proberen je door je dienst heen te vechten, maar dat verhoogt jouw serviceniveau niet. Het maakt niet uit hoe druk je het hebt, neem 30 seconden of een minuut om alles in je hoofd te reorganiseren. Neem een ​​mini-pauze en ga daarna volledig gefocust weer aan de gang.

 

Persoonlijke opmerking:

Als je in de bediening werkt, weet je dat het een stressvolle klus kan zijn. Het is misschien geen hersenoperatie, maar aan de andere kant voelt het soms wel zo aan. Het wordt zeker onderschat. Als je goed bent in de bediening, kun je goed zijn in elk vak. Geloof in jezelf!

Gastvrije groet,

 

 

Den The Man

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn