Computer

Dit is meestal van toepassing op café’s die overdag en / of ‘s nachts geopend zijn. Geen reden om een ​​DJ te hebben, maar achtergrondmuziek is niet genoeg. De gasten komen hier wat drinken en vermaken zich met vrienden.

Personeel speelt een grote rol, aangezien het personeel verantwoordelijk is voor de muziek die wordt gespeeld via:

  • Jukebox
  • Afspeellijst

Met een jukebox kunnen gasten tot op zekere hoogte hun eigen muziek spelen. Ze kiezen een nummer dat misschien niet door iedereen wordt gewaardeerd. Het is raadzaam om de bartender de mogelijkheid te geven het volume en de muziek van achter de bar te laten regelen. De bartender moet uiteindelijk altijd de leiding hebben.

Een standaard afspeellijst op een muziekcomputer is de gemakkelijkste manier om het soort muziek te laten spelen dat het beste bij de bar of het restaurant past. Deze afspeellijst moet goed uitgebalanceerd en doordacht zijn. Neem de tijd om de nummers toe te voegen die de sfeer van het etablissement echt benadrukken.

 

Persoonlijke opmerking:

Ik hou niet van een jukebox. Het is geweldig voor klanten om deze vrijheid te hebben, maar zoals altijd met vrijheid; hebben mensen er moeite mee het niet te misbruiken. Proberen om aan een dronken gast uit te leggen dat de gekozen muziek niet bij de sfeer past, is gewoon vervelend. Het is een discussie die je als bartender niet wilt hebben, omdat het tijd kost en een goede sfeer ruïneert. Het komt zelden voor dat er iets goeds uit voortkomt.

Kies verstandig, de juiste muziek is essentieel in elke eet- of drinkgelegenheid.

Gastvrije groet,

 

 

Den The Man

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn