6x Het perfecte bartender cadeau

bar restaurant volume measurements percentage dentheman24

6x het perfecte bartender cadeau

Ken jij iemand die het leuk vindt om thuis af en toe cocktails te maken? Of ken jij juist een expert die elke keer opnieuw de meest bijzondere cocktails maakt? Ook de feestdagen staan natuurlijk voor de deur dus hier nog wat tips voor het perfecte cadeau!

Wat de reden ook is, er is altijd een cadeau voor jouw bartender.

1. Mixology dobbelstenen

Een hele leuke orginele ceadeauset. 8 dobbelstenen met diverse smaken en ingrediënten zorgen dat er meer dan 1,5 million verschillende combinaties te maken zijn.

De dobbelstenen geven inspiratie en ook veel plezier bij het maken van ‘nieuwe’ cocktails. Ze zijn geschikt voor de beginnende en meer ervaren bartender.

Meer info & kopen: HIER

2. Gepersonaliseerde shakers

Shakers of andere bar attributen zijn altijd handig om te hebben. Als deze gepersonaliseerd zijn is het nog mooier!

Via deze website bestel je allerlei artikelen voor een bartender, gepersonaliseerd en wel: HIER

3. A cocktail recipe book

Een cocktail receptenboek is het klassieke cadeau. Vooral voor beginnende bartenders is het een leuk en laagdrempelig cadeau om wat meer te leren.
Via diverse websites vindt je oneindig veel mogelijkheden.

Op DenTheMan24.com download je mijn persoonlijke cocktailboek helemaal gratis. Vul jouw emailadres in, onderaan deze pagina.

4. Glazen stolp

Een uniek cadeau voor de wat meer ervaren bartender. Met het gebruik van kruiden, specerijen en hout kan de bartender ‘smoke-infused’-cocktails gaan maken.

Maak een cocktail, zet het in de stolp. Pomp de rook direct in de stolp met het rookpistool. Zeer geschikt voor de bartender die wilt experimenteren.

Je  koopt hem: HIER

5. Een tof bartender t-shirt

Nog steeds niet zeker wat je wilt geven? Je kan altijd vertrouwen op een t-shirt met goede kwaliteit. Let wel op de volgende punten:

  • Materiaal: Niet goedkoop doen, gewoon kwaliteit kopen
  • Kleur: Er zijn zoveel verschillende kleuren om te kiezen. Weet welke kleuren de ontvanger mooi vindt of wat past bij bijvoorbeeld het soort bar waar de bartender werkt.
  • Kies de print: De tekst op het shirt moet grappig en/of inspirerend zijn met een positieve ondertoon. Ongeacht jouw band met de ontvanger van het shirt, koop geen shirt met een opdruk dat door iemand als beledigend kan worden ervaren.
  • Kies het design: Zoek een creatief design gerelateerd aan bartending. Een shirt dat goed bij de bartender past zal zeker gewaardeerd worden.

Je kunt natuurlijk ook samenwerken met een designer om een volledig gepersonaliseerd cadeau te doen…

Kijk voor meer inspiratie: HIER

 

6. Een fles met goede drank

Een fles drank cadeau geven is niet zo moeilijk. Een fles drank kiezen voor een bartender is echter een hele andere opgave.
Je moet de persoon kennen om een juiste inschatting te kunnen maken waarmee de bartender gelukkig zal zijn.
Start eens een discussie over dranken en wat de bartender nou bijzonder vindt.

Zoek daarna online voor een mooie giftset, bijvoorbeeld: HIER

Als het gaat om het geven van cadeaus is er geen limiet aan wat je kunt bedenken. Online kan je alles vinden en bestellen, van over de hele wereld.
Besteedt een beetje extra aandacht aan het cadeau voor de bartender!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn